Tälle sivulle on koottu joitakin rakennusprojektien lomassa otettuja kuvia.

Puumaja

Lasten ehdoton suosikki kesämökillä. Tukeva maja on rakennettu pitkäksi jätetyn kannon päälle, ja se kestää useamman aikuisenkin painon. Myös tikkaat on suunniteltu tukeviksi ja turvallisiksi. Eikä puumaja olisi mitään ilman lattiassa olevaa salaluukkua!

Laivaleikkimökki

Yksityiskohta laivaksi rakennetusta leikkimökistä. Laivassa on mm. viisimetrinen masto ja salaluukkuja. Kajuutassa on pöytä ja kolmella seinällä kiertävä kiinteä penkki. Kun pöydän laskee alas, saadaan nukkumatilat kolmelle.

Pieni terassi

Kestopuusta rakennettu pienehkö terassi.

Suurempi terassi

Yksityiskohta lehtikuusella verhoillusta terassista. Koko rakennuksen kiertävällä terassilla on pinta-alaa reilusti yli 100 m2.


Yksityiskohta samasta terassista. Terassin reunat on tehty myötäilemään kallion muotoja.

Halkokatos

Maastoa myötäilevän vajan lautaverhoilu ja suuri osa rungosta on rakennettu käyttämällä hyväksi samalla paikalla aiemmin olleesta puukasasta pelastettua puutavaraa. Koko rakennuksen materiaalikustannuksiksi tuli reilut 100 euroa.
Kuvasssa huopakaton reunat vielä viimeistelemättä.

Hylly

Tarkasti tuulikaapin syvennykseen suunniteltu ja rakennettu hylly takeille, kengille yms. Vasemmalla näkyy sähkökaapin ovi, jonka edessä oleva naulakko on toteutettu niin, että se on tarvittaessa kätevä poistaa paikaltaan ilman työkaluja.

Sankari itse

Kun tarvitset uutteraa ja osaavaa jokapaikanhöylää, ota yhteyttä.
Puhelinnumero on 040 580 0334 ja email janne@mokkitalkkari.net


Kirkkonummen mökkitalkkari

www.mokkitalkkari.net


Takaisin etusivulle
Korjaus- ja rakennustyöt
Puunkaadot ja polttopuut
Huolenpito ja
tarkistuskäynnit
Kotitalous-
vähennys
Albumi